Jak najít spolehlivého dodavatele na rekonstrukci bytu?
Přemýšlím, jak sehnat opravdu dobrého dodavatele na rekonstrukci bytu, protože mám pocit, že to není vůbec jednoduché. Úplně se v tom ztrácím. Každý říká něco jiného a já bych rád našel někoho, kdo je nejen šikovný, ale také spolehlivý a který mi pomůže zrealizovat moje představy. Zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti vy? Jaké tipy byste doporučili pro výběr dodavatele? Je lepší jít na doporučení od známých nebo hledat online? Já mám strach z toho, že narazím na nějakého podvodníka nebo na někoho, kdo nedodrží termíny a pak budu mít akorát tak zbytečný stres. Hlavně bych chtěl vědět, co všechno bych měl při výběru dodavatele zvážit. Jaké otázky mu položit? Měli byste nějaké rady ohledně smlouvy? A co třeba garance a záruky na práci? Je lepší si vzít firmu nebo živnostníka? A co cena – jak se orientovat v nabídkách? Nechci platit víc než musím, ale zároveň se bojím levných nabídek, které pak vedou k problémům. Jak se vyznat v recenzích a referencích? Děkuji všem za vaše názory a tipy, budu moc rád za jakoukoli radu!