Jak připravit byt na prohlídku, aby se líbil potenciálním kupcům?
Když se chystám prodat svůj byt, mám pocit, že je to jako příprava na nějakou velkou událost. Nejde jen o to, aby byl byt prázdný a uklizený, ale přemýšlím, jak ho co nejlépe prezentovat, aby zaujal potenciální kupce. Jaké kroky bych měl udělat, aby prohlídka bytu byla co nejúspěšnější? Mám začít tím, že se zbavím všech osobních věcí a rodinných fotografií, nebo je lepší nechat něco z osobního života jako náznak útulnosti? Jak moc bych měl investovat do drobných oprav nebo úprav? Měl bych vymalovat stěny neutrální barvou, nebo je lepší nechat je tak, jak jsou? A co s nábytkem? Mám ho nechat ve všech místnostech, nebo raději udělat méně zařízené prostory, aby si lidé mohli lépe představit, jak by tam mohli bydlet? Jak důležité je osvětlení a vůně bytu? Je dobré zapálit svíčky nebo použít osvěžovače vzduchu? V neposlední řadě - jaký je nejlepší čas na prohlídku? Je lepší to plánovat na víkend nebo v pracovní dny? Vím, že každá maličkost může mít vliv na rozhodování kupujících a chtěl bych udělat maximum pro to, abych dosáhl co nejlepšího výsledku. Máte nějaké tipy nebo zkušenosti, které by mi mohou pomoci při této přípravě?