Jak rychle prodat byt po rekonstrukci?
Rozhodla jsem se prodat svůj byt, který jsem nedávno zrekonstruovala. Byla to celkem náročná práce, ale teď, když je vše hotové, rád bych našel kupce co nejdřív. Ale jak to udělat? Mám na mysli všechny ty důležité věci, co by mohly ovlivnit rychlost prodeje. Jaké jsou naše možnosti? Měli bychom najmout realitního makléře nebo to zkusit sami? Je lepší inzerovat na různých portálech nebo jen na jednom? Co by mělo být součástí inzerátu, aby zaujal co nejvíc lidí? Jakou cenu bych měl stanovit? Mám ve městě srovnatelné byty a obavy z toho, že je prodám příliš draho nebo naopak příliš levně. Jak je to s fotkami, mají nějaký vliv na zájem kupců? A co prezentace samotného bytu – je lepší mít ho prázdný nebo zařízený? Kolik času bych si měl vyhradit na prohlídky a jak se připravit na otázky od potenciálních kupců? A co smlouvy a právní záležitosti – jak si pohlídat, abych nic nepropásl? Ráda bych slyšela zkušenosti ostatních, co už tímto procesem prošli. Jaké rady byste mi dali, abych svůj byt prodala rychle a bez komplikací?